fbpx

Op Maat

Vanaf €2750,-

Voor veeleisende ondernemers is er ons “Op Maat”-webshop-pakket. Of je nu specifieke design-, functionaliteits- of prestatiewensen hebt, we creëren samen de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Jouw tevredenheid staat voorop.

www.wolfpack-shop.com

Ergens anders: €3999
Bij ons: €2750

Wil je een exclusieve webshop zonder de kosten in de duizenden euro’s? Kies voor het Op Maat Webshop-pakket. Het is een webshop die eenvoudig door jou te beheren is, en je hebt altijd de optie om extra functionaliteiten toe te voegen. Wij ontwerpen, configureren en personaliseren jouw webshop snel volgens jouw huisstijl. Na uiterlijk twee weken staat een proefversie van de webshop online. Op- of aanmerkingen bespreken we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen we ervoor dat de website met spoed wordt gemaakt.

Responsief design

In de huidige wereld, waar bijna iedereen dagelijks gebruikmaakt van smartphones en tablets, is een mobielvriendelijke website van onschatbare waarde. Bij Website Masters begrijpen we dit als geen ander. Onze websites worden zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld voor naadloze werking op elk apparaat, ongeacht de schermgrootte. Het creëren van een mobielvriendelijke website vergroot niet alleen de toegankelijkheid voor je publiek, maar draagt ook bij aan een betere rangschikking in zoekmachineresultaten. Kortom, bij Website Masters zijn we toegewijd aan het leveren van websites die visueel aantrekkelijk zijn en effectief werken op elk apparaat.

Mega menu

Een megamenu, zoals de naam al suggereert, biedt aanzienlijke uitbreidingsmogelijkheden voor de menubalk van je blog of website. Het megamenu kan tientallen links bevatten naar alle hoeken van je blog, en het is niet beperkt tot eenvoudige tekstlinks. Veel megamenu’s bevatten ook (uitgelichte) afbeeldingen die linken naar artikelen en miniaturen die verwijzen naar video’s.

Dit is vooral handig als je verschillende shopcategorieën wilt opnemen in het menu, waardoor je websitebezoekers moeiteloos kunnen navigeren. Met een megamenu kun je de gebruikerservaring optimaliseren door snel en intuïtief toegang te bieden tot een breed scala aan inhoud en functies.

Wat je kunt verwachten met het Op Maat Webshop-pakket

Streef naar een indrukwekkende online aanwezigheid met ons uitgebreide Premium Webdesign-pakket. Kortom, ons Op Maat Webshop-pakket is een complete oplossing om je online aanwezigheid te versterken zonder de hoge kosten. Laat ons je helpen om je online doelen te bereiken.

Onze geslaagde werkwijze

Wij hanteren WordPress als ons content management systeem, wat jou de flexibiliteit biedt om zelf aanpassingen te maken of de website uit te breiden. Bijna alles is mogelijk. Als je dat prettig vindt, kun je een keuze maken uit verschillende ontwerpsjablonen. Misschien heb je al ideeën voor het ontwerp van je website? Wij hebben de expertise om elk gewenst ontwerp te realiseren. Als je specifieke voorkeuren hebt, laat het ons weten en we zullen een voorstel doen. 

Zodra we overeenstemming hebben bereikt over het ontwerp en de inhoud, gaan we aan de slag. Je levert de inhoud (teksten, foto’s) aan, en wij zorgen voor de verdere verwerking. Als je geen eigen foto’s hebt, is dat geen probleem.

De fundamenten zijn cruciaal

Voordat je persoonlijke webontwikkelaar van Website Masters aan de slag gaat, is het essentieel om te begrijpen wat jou aanspreekt. In een videoconsultatie bekijkt hij het door jou verstrekte materiaal en bespreekt hij de diverse opties om dit in je website te integreren.

Tijdens deze bespreking krijg je inzicht in de verschillende elementen en modules die beschikbaar zijn voor ons Premium webdesign-pakket. Dit geeft je al vroeg inzicht in de mogelijkheden voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint.

Onze aanpak omvat het gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs voor de gehele website. Dit betekent dat de homepage een ander ontwerp kan hebben dan de overige pagina’s. Als je elke pagina een unieke stijl wilt geven, overweeg dan een van onze andere websitepakketten.

Vraag nu uw Op Maat webshop-pakket aan!

Onze tevreden klanten

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren.

Bedankt dat uw interesse heeft in één van onze pakketten. Laat uw gegevens hieronder na en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Ontvang een mooie korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste projecten, nieuwigheden, acties en kortingen! Bij inschrijving ontvang je ook onze brochure met een leuke korting voor nieuwe klanten!