fbpx

Over Ons

Ons verhaal

Website Masters is een trotse tak van Marketing King, dat zijn wortels heeft in 2016. Gedurende de jaren hebben we een voortdurende passie voor creatie en innovatie ontwikkeld in de altijd evoluerende digitale industrie. Ons team van experts vormt een hechte gemeenschap, wat ons bijzonder typeert. Ons centrale doel met Website Masters is om hoogwaardige en betaalbare websites voor iedereen toegankelijk te maken.

Oorspronkelijk begonnen we onze reis in 2016 als J.B Graphic Design in België, waar we ons vooral richtten op grafisch ontwerp voor zowel B2B- als B2C-klanten.

In 2019 verhuisden we naar Bulgarije en voegden ons bij de groeiende trend waarin multinationals Europese hoofdkantoren en kantoren vestigen in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Dit gaf ons de mogelijkheid om onze klanten een kostenefficiënter uurtarief te bieden, terwijl we de kwaliteit van ons werk behielden en zelfs verbeterden. Daarnaast bracht het de flexibiliteit om 7 dagen per week aan projecten te werken, wat resulteerde in ongeëvenaarde snelheid en aanpassingsvermogen. Deze lage bedrijfskosten in Bulgarije stellen ons in staat om aantrekkelijke pakketprijzen aan te bieden aan onze klanten, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. We zijn er trots op deel uit te maken van deze evolutie en kijken uit naar de verdere reis met Website Masters.

Onze medewerkers

Jonathan Bouckaert

Zaakvoerder & Webdesigner

Carlo Vandekerkhof

Marketing- en Verkoopadvies

Martin Tonev

Webdesigner & Ontwikkelaar

Sam Male

Webdesigner & Grafisch Ontwerper

Onze tevreden klanten

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren.

Ontvang een mooie korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste projecten, nieuwigheden, acties en kortingen! Bij inschrijving ontvang je ook onze brochure met een leuke korting voor nieuwe klanten!