fbpx

Kies uw webshop pakket

Ongeacht de complexiteit of eenvoud die je webshop vereist, biedt Website Masters zeer voordelige pakketten met alle kennis en tools in huis om van jouw webshop een online succes te maken.

Basis

Vanaf €950

Onze Basis-webshop is uiterst compleet. Het is een robuuste e-commerceoplossing voor professionele online productverkoop, inclusief betalingsverwerking.


Premium

Vanaf €1750

Wil je meer dan alleen een basis webshop? Ons Premium-pakket biedt uitbreidingsmogelijkheden met diverse modules en de integratie van een webshop binnen je website.

Op Maat

Vanaf €2750

Voor veeleisende ondernemers is er ons “Op Maat”-webshop-pakket. Of je nu specifieke design-, functionaliteits- of prestatiewensen hebt, we creëren samen de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Jouw tevredenheid staat voorop.

Voor iedereen een betaalbare partner

We ontwikkelen je webshop in WooCommerce, een extensie van het WordPress-beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte e-commerceplatform vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid.

Kies je voor ons om je webshop te bouwen, dan krijg je toegang tot exclusieve instructievideo’s voor zelfbeheer. En als je hulp nodig hebt, staan onze experts klaar voor ondersteuning via e-mail of telefoon.

Onze webshops zijn flexibel en volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl.

Meer weten over onze webshop pakketten?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je weten welk pakket voor jou geschikt is of heb je andere vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag

Voor iedereen een professionele webshop

Of je nu een webshop wilt met één product of honderden, bij Website Masters kunnen we jouw gewenste webshop creëren. Als je ons inschakelt voor webshopontwikkeling, leveren we een professionele webshop die direct operationeel is.

We zorgen er ook voor dat je de webshop gemakkelijk zelf kunt beheren. Met behulp van instructievideo’s leggen we duidelijk uit hoe je dit doet. Als je nog vragen hebt, staan onze experts klaar om te helpen.

Wil je een website met een geïntegreerde webshop? Bij Website Masters kun je een website laten maken met een shopfunctionaliteit. Hierdoor heb je geen aparte webshop nodig, alles wordt beheerd binnen dezelfde website.

Onze recente realisaties

Krijg een persoonlijke & vrijblijvende offerte

Onze tevreden klanten

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren.

Bedankt dat uw interesse heeft in één van onze pakketten. Laat uw gegevens hieronder na en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Ontvang een mooie korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste projecten, nieuwigheden, acties en kortingen! Bij inschrijving ontvang je ook onze brochure met een leuke korting voor nieuwe klanten!