fbpx

Basis

Vanaf €899,-

Een succesvolle website hoeft niet complex te zijn. Onze basiswebsite biedt een overvloed aan mogelijkheden. Jij levert de inhoud aan, en wij zetten deze op een professionele manier op jouw website.

www.vitoshareqruitment.com

Ergens anders: €1499
Bij ons: €899

Wil je een exclusieve webshop zonder de kosten in de duizenden euro’s? Kies voor de Basis website-pakket. Het is een website die eenvoudig door jou te beheren is, en je hebt altijd de optie om extra functionaliteiten toe te voegen. Wij ontwerpen, configureren en personaliseren jouw website snel volgens jouw huisstijl. Na uiterlijk twee weken staat een proefversie van de website online. Op- of aanmerkingen bespreken we samen. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen we ervoor dat de website met spoed wordt gemaakt.

Responsief design

In de huidige wereld, waar bijna iedereen dagelijks gebruikmaakt van smartphones en tablets, is een mobielvriendelijke website van onschatbare waarde. Bij Website Masters begrijpen we dit als geen ander. Onze websites worden zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld voor naadloze werking op elk apparaat, ongeacht de schermgrootte. Het creëren van een mobielvriendelijke website vergroot niet alleen de toegankelijkheid voor je publiek, maar draagt ook bij aan een betere rangschikking in zoekmachineresultaten. Kortom, bij Website Masters zijn we toegewijd aan het leveren van websites die visueel aantrekkelijk zijn en effectief werken op elk apparaat.

Professionele website

Een professioneel ogende website is essentieel, want deze speelt een cruciale rol bij het vormen van de eerste indruk op je bezoekers. Bij Website Masters hechten we veel waarde aan het creëren van websites met een professionele uitstraling. Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars zorgt ervoor dat elk aspect, van grafisch ontwerp tot navigatie, professioneel oogt. Wij geloven dat een dergelijke website niet alleen een goede eerste indruk maakt, maar tevens het vertrouwen van bezoekers opwekt en hen aanzet tot actie. Kies voor Website Masters voor een website die indruk maakt en vertrouwen wekt.

Wat je kunt verwachten met het Basis website-pakket

Streef naar een indrukwekkende online aanwezigheid met ons uitgebreide Basis Webdesign-pakket. Kortom, ons Basis Webdesign-pakket is een complete oplossing om je online aanwezigheid te versterken zonder de hoge kosten. Laat ons je helpen om je online doelen te bereiken.

Onze geslaagde werkwijze

Wij hanteren WordPress als ons content management systeem, wat jou de flexibiliteit biedt om zelf aanpassingen te maken of de website uit te breiden. Bijna alles is mogelijk. Als je dat prettig vindt, kun je een keuze maken uit verschillende ontwerpsjablonen. Misschien heb je al ideeën voor het ontwerp van je website? Wij hebben de expertise om elk gewenst ontwerp te realiseren. Als je specifieke voorkeuren hebt, laat het ons weten en we zullen een voorstel doen. 

Zodra we overeenstemming hebben bereikt over het ontwerp en de inhoud, gaan we aan de slag. Je levert de inhoud (teksten, foto’s) aan, en wij zorgen voor de verdere verwerking. Als je geen eigen foto’s hebt, is dat geen probleem.

De fundamenten zijn cruciaal

Voordat je persoonlijke webontwikkelaar van Website Masters aan de slag gaat, is het essentieel om te begrijpen wat jou aanspreekt. In een videoconsultatie bekijkt hij het door jou verstrekte materiaal en bespreekt hij de diverse opties om dit in je website te integreren.

Tijdens deze bespreking krijg je inzicht in de verschillende elementen en modules die beschikbaar zijn voor ons Basis webdesign-pakket. Dit geeft je al vroeg inzicht in de mogelijkheden voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint.

Onze aanpak omvat het gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs voor de gehele website. Dit betekent dat de homepage een ander ontwerp kan hebben dan de overige pagina’s. Als je elke pagina een unieke stijl wilt geven, overweeg dan een van onze andere websitepakketten.

Vraag nu uw Basis website-pakket aan!

Onze tevreden klanten

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren.

Bedankt dat uw interesse heeft in één van onze pakketten. Laat uw gegevens hieronder na en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Ontvang een mooie korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste projecten, nieuwigheden, acties en kortingen! Bij inschrijving ontvang je ook onze brochure met een leuke korting voor nieuwe klanten!